Polityka prywatności

  1. Serwis FxCuffs VOD stosuje w zakresie ochrony danych osobowych zasady określone w przepisach prawa, w szczególności:
  • Ustawie z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną,
  • Ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. Nr 101 z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.),
  • Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz.U. nr 100, poz. 1024).
  1. Dane osobowe wykorzystywane są wyłącznie w celu realizacji usługi lub odpowiedzi na wiadomości przesłane przez Użytkowników.
  2. Użytkownik ma prawo w każdej chwili uzyskać dostęp do swoich danych osobowych oraz zażądać ich poprawy, zmiany lub usunięcia.

Na Stronie FxCuffs VOD wykorzystywana jest technika „cookies”. Cookie (zwane także „ciasteczkiem”) jest to niewielki plik z informacją zapisywany przez serwer na komputerze użytkownika. Informację tę serwer może odczytać w trakcie jednego połączenia się z Serwisem z tego komputera. Korzystanie z technik „cookies” nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych i adresowych użytkownika ani żadnych informacji poufnych z jego komputera. Technika „cookies” pozwala wyłącznie określić profil informacji, jakimi użytkownik jest zainteresowany.

Użytkownik może sam zdecydować o tym w jaki sposób cookies zapisywane są na jego komputerze. W tym celu należy zmienić ustawienia/preferencje w przeglądarce www. Domyślne ustawienia popularnych przeglądarek zwykle pozwalają na zapisywanie cookies. Korzystając z tej strony użytkownik wyraża zgodę na używanie cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

Więcej o cookies: http://wszystkoociasteczkach.pl

Dane pozyskane w przypadku analizy logów serwera (adres IP, domena) wykorzystywane są jedynie w celach prowadzenia statystyk oglądalności strony oraz do administracji serwerem. Mogą zostać również udostępnione na wezwanie odpowiednich służb, w związku z prowadzonym postępowaniem prawnym.

Polityka prywatności stron zewnętrznych, do których odnośniki znajdują się na stronie FxCuffs VOD jest regulowana osobnymi postanowieniami.

W przypadku dodatkowych pytań dotyczących polityki prywatności, prosimy o kontakt z administratorem serwisu: administrator@fxcuffs.tv.